Marina Ionescu, Dipl. Psych.

Psihoterapeut, Formator, Supervizor ISST, președintele IST din România. Acreditată ISST Teaching Member și Analiză Tranzacțională. Lucrează în practică privată din 2006 cu adulți, copii, adolescenți și familiile acestora ca Psihoterapeut, Terapeut in Sandplay Therapy, Formator și Supervizor ISST din 2019, Președinte IST (Institutul de Sandplay Therapy din România). Lucrează în București, precum și cu grupuri în toată lumea.

Carlo Ruffino, Dr. med.

Acreditat Training Analyst de către Institutul Jung din Zürich, ISST Teaching Member. Lucrează în practica privată ca psihoterapeut, analist jungian, terapeut Sandplay și psihodramă. Profesor și supervizor ISST, AISPT, IAAP,  Institutul C.G. JUNG din Zürich. Locuiește în Torino, Italia. Coordonează grupuri de supervizare în întreaga lume (Elveția, Franța, Rusia, Turcia, Taiwan, Romania).

Proces personal, supervizare individuală și de grup cu psihologii din România în limbile italiană, franceză și engleză.

Elvira Valente, Dipl. Psych.

Acreditată Training Analyst C.G. JUNG Institut Zurich, ISST Teaching Member. Lucrează în practică privată și clinică de Psihiatrie ca Psiholog-Psihoterapeut, Analist Jungian, Terapeut Sandplay. Profesor și supervizor CIPA, AISPT, ISST, IAAP, C.G. JUNG Institut Zurich. Locuiește în Torino, Italia. Lucrează cu grupuri în întreaga lume.

Proces personal, supervizare individuală și de grup cu psihologii din România în limbile italiană și franceză.

Rosalind L. Heiko, Ph.D.

Acreditată Clinical și Teaching Member ISST, CST-T (Certified Teaching Member). Lucrează în practică privată din anul 1983, specializată în lucrul cu copii și adulți traumatizați, cu dificultăți emoționale, de adaptare sau care au experimentat probleme medicale. Trainer și Supervizor pentru multe grupuri de formare pentru terapeuții în Terapia prin Joc și Sandplay. Este Director North Carolina Sandplay Training și a fost în Bord STA (Sandplay Therapist of America). Este Director Pediatric & Family Psychology în NC. Locuiește în Carolina de Nord, SUA. Lucrează în SUA precum și cu grupuri în toată lumea.

Supervizare individuală cu psihologii din România în limba engleză.

Anke Seitz, Dipl. Psych.

Licențiată în psihologie, este analist jungian pentru copii și adolescenți. Lucrează în practică privată ca psihoterpeut analist din 1999. Este membru al VAKJP/DGAP/IAAP și profesor și supervizor la Institutul C.G. Jung din Stuttgart, Germania. Profesor și supervizor al Asociației Germane de Sandplay Therapy (Deutsche Gesellschaft für Sandspieltherapie, DGST), Teaching Member al ISST (International Society for Sandplay Therapy). Predă la nivel național și internațional (Europa de Est, Siberia și Africa de Sud) și are articole publicate în German Journal for Analytical Psychology (2009), în German Jung-Journal (2010), în German Journal for Child and Adolescent Therapy, Journal for Psychoanalysis and Psychodynamic Psychotherapy (2016), în American Journal for Sandplay Therapy (2018) și în Series of Publications of the Internațional Society for Depth Psychology (2019).

Ulrike Hinsch, Dr. med.

Formator și supervizor ISST (Teaching Member). Lucrează în practica privată ca medic pediatru, psihoterapeut, formator și supervizor de peste 15 ani, colaborând cu mai multe institutii din Berlin. Formator și supervizor ISST, SGST. Locuiește în Berlin, Germania. A fost membru în Bord ISST, SGST. Coordonează grupuri de supervizare în întreaga lume (Rusia, Turcia, Ukraina, Romania).

Proces personal și supervizare individuală cu psihologii din România în limbile engleză și germană.