Pentru celelalte module, intră aici!
Blog
Modul III
29 mai 2021 și 03 iulie 2021
Evaluare și diagnostic pe baza primelor lădițe și a testelor proiective de desen
Formator: Anke Seitz (Germania)
Training online prin platforma Zoom.
Al treilea modul de Sandplay Therapy din anul 2021 va fi susținut, în două părți disctincte, de formatoarea Anke Seitz (Germania), Teaching Members ISST (International Society for Sandplay Therapy), membră a Deutsche Gesellschaft für Sandspieltherapie (Asociația Germană pentru Terapia prin Jocul cu Nisip). Fiecare parte va avea durata de 7 ore si jumatate, urmând să se desfășoare în datele de 29 mai 2021 și de 03 iulie 2021, în intervalul orar 10:00 – 17:30.
Orele de training sunt recunoscute de ISST (verificați condițiile pe site-ul oficial sau luați legătura cu noi pentru alte informații).
Despre training
Sandplay-ul poate servi ca un instrument de evaluare util în psihoterapia clienților noștri. Folosit în combinașie cu teste proiective, putem obține informații semnificative din punct de vedere diagnostic pentru a dezvolta ipoteze referitoare la psihodinamică. În timpul atelierului vom prezenta un test proiectiv special de desen, care a fost inventat la C.G.Jung-Institute din Stuttgart/ Germania. Pe fundalul înțelegerii simbolurilor pe care ne-o oferă perspectiva psihologiei analitice, vom descrie simbolurile de casă, copac, foc, apă și ființă umană în general și cu referire la acest test. Vom ilustra implementarea practică a acestui test prin exemple variate, testul fiind folosit în combinație cu lădițe de sandplay inițiale. Vom reflecta la posibilele insighturi pe care folosirea împreună a celor două instrumente ni le poate aduce.
Partea a doua va fi o zi de training practic în care vom aplica informațiile și vom analiza și ne vom consulta pe marginea lădițelor. Pentru aceasta vom invita participanții să prezinte testele pe care le-au aplicat clienților și lădițele lor inițiale pentru a le analiza în această zi de formare.
Se va lucra interactiv în ambele zile, fiind binevenite întrebările și comentariile. Se asigură traducere.
Cine poate participa
Participanții pot fi: psihologi, psihoterapeuți, medici, consilieri școlari, studenți în ultimul an la psihologie.
Costul modulului
Costul acestui modul este împărțit astfel: pentru o zi de formare costul este de 80 euro, care se achita in lei la cursul BNR din ziua plății. Pentru plata integrală în avans, costul este de 150 euro, care se achită în lei la cursul BNR din ziua plății.
Se achită un avans prin transfer bancar de 50% până la dată de 22 mai, respectiv 26 iunie 2021. Restul sumei poate fi achitat prin transfer bancar până în ziua participării. Avansul reprezintă garanția participării la workshop și nu se returnează în caz de neparticipare.
Detalii legate de plată vor fi trimise prin email celor care se înscriu.
Înscrieri
Înscrierile se fac la adresa: [email protected], persoană de contact: Elena Marițescu.
Program și locație
Datele privind locația și programul vor fi trimise din timp celor înscriși.
Programul va fi sâmbătă de la ora 10:00 la ora 17:30, cu două pauze de cafea pe zi și o pauză de prânz de o oră.
