Grupuri de supervizare

IST (Institutul de Sandplay Therapy din Romania) vine in intampinarea celor care isi doresc si au nevoie sa participe la supervizari de grup in Sandplay Therapy.

    Incepand cu luna Octombrie se vor organiza lunar grupuri inchise de supervizare dedicate unui numar limitat de persoane (max. 4 persoane). Intalnirile vor fi fizice sau online (in functie de situatia pandemiei si reglementarile legale) cu o durata de 2 ore, astfel incat fiecare participant va beneficia de o supervizare de 2 ore in cele 4 intalniri.
 
   Supervizor: Marina Ionescu, psiholog, psihoterapeut certificat in Sandplay Therapy si Analist Tranzacțional certificat în Psihoterapie.
Din 2019 este formator si supervizor acreditat international in Sandplay Therapy (Teaching Member ISST) organizand cursuri si grupuri de supervizare pentru psihoterapeuti. Lucreaza in practica privata de peste 14 ani cu adulti, familii, copii, adolescenti si parintii acestora. Dezvolta programe pentru parinti si adulti si colaboreaza in proiecte educationale nationale si internationale.
 
   Procesul de invatare pentru psihoterapeuti nu se opreste niciodata. O modalitate de a ne dezvolta capacitatea de analiza a procesului terapeutic si auto-analiza a trairilor noastre ca psihoterapeuti este prin participarea la grupurile de supervizare. Aceste intalniri ofera cadrul in care se poate prezenta propria activitatea terapeutica si se poate invata din activitatea  celorlalti intr-un mediu atent la nevoile de explorare si de reflectare ale fiecarui participant. 
 
Obiective :

–        sa va construiti propria structura pentru strângerea de informatii relevante in prezentarea cazului
–        sa va insusiti conceptele teoretice folosite in lucrul cu clientii
–        sa invatati modalitati de evaluare, diagnostic si interventie in procesul terapeutic

Grupurile vor fi organizate Vinerea (Grupul 1) sau Sambata (Grupul 2) astfel: 

Grupul 1 (Vinerea) intre 10.00-12.00

15 Octombrie 2021
12 Noiembrie 2021
17 Decembrie 2021
14 Ianuarie 2022 

Grupul 2 (Sambata) intre 9.30-11.30
16 Octombrie 2021
13 Noiembrie 2021
18 Decembrie 2021
15 Ianuarie 2022 

Costul/participant este de 250 ron/intalnire.
Perioada de inscriere este valida pana pe 10 octombrie, la adresa de mail : psiholog.marina.ionescu@gmail.com