Modul I
28 februarie - 01 martie 2020

Sandplay cu copiii și relația cu familia (partea 1)

Formator: Marina Ionescu

Vă invităm la primul modul de Sandplay Therapy din anul 2020, care va avea loc în București. Acesta va cuprinde supervizare de grup și 2 zile de training și va fi susținut de Marina Ionescu, Teaching Member ISST (International Society for Sandplay Therapy).

Orele de training și supervizare sunt recunoscute de ISST.

28 februarie
Supervizare de grup
:

Modalități practice de analiză a procesului sandplay în diferite etape. Supervizarea oferă un spațiu sigur și confortabil în care puteți învață și discuta liber aspecte importante ale procesului terapeutic.

Numărul este limitat la 10 persoane/grup de supervizare. Înscrierea se va face în funcție de plata avansului.

29 februarie - 1 martie

Training

În cadrul programului se vor prezența:
  • aspecte teoretice legate de cadrul terapeutic în lucrul cu clienții copii, abordări specifice în lucrul cu copiii, consolidarea relației terapeutice și modalități de lucru cu părinții (prezentarea sandplay pentru părinți, interviul cu părinții și stabilirea obiectivelor terapeutice cu familia)
  • aspecte practice legate de modul de lucru cu copiii în Sandplay și înregistrarea informațiilor, modalități de lucru în Sandplay pe categorii de vârstă
  • aspecte etice despre lucrul cu copiii și relația cu părinții.
  • Se vor prezența cazuri care să susțînă aspectele teoretice și se va lucra interactiv.

Cine poate participa

Participanții pot fi: psihologi, psihoterapeuți, medici, consilieri școlari

Costul modulului

Costul acestui modul este de 600 ron. Pentru cei care participa doar la training costul este de 500 ron. Plata se face astfel: se achita un avans de 50% până la dată de Restul sumei poate fi achitat în numerar sau prin banca până la dată de Avansul reprezintă garanția participării la workshop și nu se returnează în caz de neparticipare. Detalii legate de plata vor fi trimise prin email celor care se înscriu.

Înscrieri

Înscrierile se fac la adresa: [email protected], persoană de contact: Marina Ionescu.

Program și locație

De la 9.00 la 17.30, cu pauze de cafea și pauză de prânz. Datele privind locația vor fi trimise din timp celor înscriși.

Formator

Marina Ionescu este psihoterapeut, formator în cadrul ISST. Lucrează în București, în practică privată de peste 10 ani, cu copii, adolescenți, părinți, adulți și grupuri. Este Formator (Teacher) și Supervizor în cadrul ISST (Internațional Society for Sandplay Therapy) și președinte al IST (Institutul de Sandplay Therapy din România).

Despre terapia Sandplay

Dora Maria Kalff (1904-1990) a creat terapia Sandplay că o metodă umanistă a psihoterapiei cu originile în psihologia analitică a lui Jung, tehnică lumii a lui Margaret Lowenfeld și aspect din filosofia budistă. Primii care au lucrat sandplay au fost copiii și ulterior adolescenții și adulții. Procesul lor de dezvoltare personală a devenit vizibil prin creatile lor în sandplay. Aceste imagini arată manifestarea psihicului că și cum ar fi posibil să vedem acest proces interior prin nisip, apă și figurine. Prin intemediul relației terpaeutice și a terapiei sandplay, dezvoltarea și individuarea pot fi recunoscute și explicate, iar condițiile intrapsihice, precum și conexiunile interpersonale se pot schimbă spre o viață mai sănătoasă.

Pentru celelalte module, intră aici!

Cine poate participa